Lady Gaga ja ranskanbulldog erottamattomat – koira mukana surffaamassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan huomiota herättävästä tyylistään, josta saatiin äskettäin näyttöä, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana. Äskettäin poppari nähtiin myös G.U.Y.-musiikkivideolla vähissä pukeissa.

28-vuotias laulajatar hankki taannoin Asia-nimisen ranskanbulldogin. Kaksikko vaikuttaa Lady Gagan Instagram-kuvien perusteella erottamattomilta. Tuoreissa kuvissa nähdään, kuinka poptähti on ottanut Asian mukaan jopa lähtiessään surffaamaan.

Poppari vilauttelee vartaloaan mustissa ja punaisissa bodyissa, sekä kultaisissa ja hopeisissa asuissa. Hänen musiikkivideollaan nähdään haudoistaan nousevat Gandhi, Jeesus ja Michael Jackson. Antiikin Kreikka -teemainen video kuvattiin Hearstin linnassa San Simeonissa, Kaliforniassa.