Barack Obama ilmestyi kuntosalille – asiakas kuvasi huippuharvinaisen videon

Fitness · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama yllätti taannoin suorapuheisella kannabislausunnollaan The New Yorker -lehden haastattelussa. Presidentti totesi artikkelissa, ettei kannabis ole alkoholia vaarallisempaa ja vertasi sen käyttöä tupakointiin.

YouTube
YouTube

Barack Obaman tiedetään kessuttelevan tavallista tupakkaa ahkerasti ja hän on myöntänyt kokeilleensa kannabista opiskeluaikoinaan. Nykyisin hän pitää kuitenkin aktiivisesti huolta kunnostaan muun muassa kuntosalilla.

Nyt presidenttiä on kuvattu puolalaisella kuntosalilla, ja lopputulokseen on lisätty vielä asiaankuuluva musiikkitausta. Videon kuvasi Jean Ekwa -niminen hotelliasiakas Varsovan Marriot-hotellin kuntosalilla. Muita asiakkaita ei pyydetty poistumaan kuntosalilta presidentin ilmestyessä yllättäen paikalle kuntoilemaan.