Maailman kauneimmaksi valittu Lupita Nyong’o tarjoili silmänruokaa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

People-lehti yllätti julistamalla taannoin Lupita Nyong’on vuoden kauneimmaksi naiseksi. Näyttelijätär on vielä toistaiseksi hieman vähemmän tunnettu nimi kuin esimerkiksi taakse jäänyt Jennifer Lawrence. Tähti on kuitenkin tekemässä nousujohdanteista uraa Hollywoodissa.

Lupita Nyong’o tarjosi silmänruokaa Havaijin Mauissa sijaitsevalla rannalla 4. kesäkuuta. Paparazzit ikuistivat lomaa viettäneen näyttelijättären valkoisissa bikineissä ja aurinkohatussa. Näyttelijätär paljasti myös taannoin Twitterissä olevansa mukana odotetussa uudessa Star Wars -elokuvassa.

Meksikolais-kenialainen Lupita Nyong’o on 12 Years a Slave -elokuvan läpimurtoroolinsa ohella näytellyt lähinnä lyhytelokuvissa ja teatterissa. 38-vuotias tähti on myös työskennellyt mallina. Hänet valittiin huhtikuussa 2014 hajuvesimerkki Lancomen mainoskasvoksi.