Isä järjesti vuoden ikäiselle Game of Thrones -syntymäpäivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George R.R. Martinin kirjoihin perustuva Game of Thrones -sarja tarjoilee katsojilleen viikottain rajuja juonenkäänteitä, juonittelua, väkivaltaa ja seksiä. Ei siis ihme, että sarja on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Sarjan neljäs tuotantokausi lähenee parhaillaan loppua HBO-kanavalla.

amazing what a glue gun can do

Game of Thrones ei sovellu pienille lapsille, mutta siitäkin huolimatta Weirddad-nimimerkillä esiintyvä Reddit-käyttäjä on päättänyt järjestää tyttärelleen syntymäpäiväjuhlat sarjan teemalla. Mies rakensi yksivuotissyntymäpäiviään viettäneelle Emma-tyttärelleen ikioman rautavaltaistuimen, joka tosin tässä tapauksessa on valmistettu pahvisista miekoista.

Weirddadin jakamassa kuvassa Emma istuu valtaistuimellaan kahden kissan ympäröimänä, epäilemättä valmiina johtamaan valtakuntaa rautaisella otteella. Vuoden täyttävä tytär tuskin välittää fantasiasarjasta erityisen paljon, mutta Internetin Game of Thrones -fanit sen sijaan ovat isän erikoisesta tempauksesta erittäin innoissaan.