Keira Knightley: ”Ihmiset luulevat minua Britney Spearsiksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Keira Knightley teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa Pirates of The Caribbean -elokuvasarjassa 17-vuotiaana teinityttönä. Viimeksi valkokankaalla Jack Ryan: Shadow Recruit -elokuvassa nähty näyttelijätär on naimisissa pianisti James Rightonin kanssa.

Keira Knightleyn ja toisen näyttelijättären, Natalie Portmanin, tiedetään näyttävän melko paljon toisiltaan. Hieman yllättäen Keira on kuitenkin paljastanut, että häntä luullaan toisinaan julkisuudessa poptähti Britney Spearsiksi. Näyttelijätär avautui asiasta The Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa.

– Se on jännittävää, koska pidän siitä ajatuksesta, että voisin tehdä kaikkea mitä hänkin tekee, mitä en siis voi tehdä. Olen ollut Britney Spearsina ihmisille noin kolme kertaa, tähti paljastaa.

Keira Knightleyn meni viime vuonna naimisiin pianistirakkaansa kanssa. Näyttelijä erosi aiemmin Rupert Friendin kanssa naisen uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Keiran vanhemmat ovat olleet naimisissa jo 40 vuotta, ja nainen pitää heitä oman liittonsa esimerkkinä.