N.W.A.-elokuvan pääosanesittäjät paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin pahamaineisesta Comptonista ponnistanut N.W.A. lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja tärkeimpiin hiphop-ryhmiin. Gangstarapin kerralla maailmankartalle tuoneen yhtyeen ilmoitettiin taannoin tekevän paluun uuden, alkuperäisten jäsenien pojista koostuvan kokoonpanon voimin.

N.W.A.-yhtyeen tarinasta on valmisteilla myös elokuva. Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneen Ice Cuben näyttelijä löytyi räppärin omasta lähipiiristä, sillä miestä näyttelee hänen oma poikansa O’Shea Jackson Jr. Myös muut pääroolien näyttelijät ovat melko tuntemattomia tähtiä. Ice Cuben Twitter-päivityksen mukaan Dr. Dre:n roolissa nähdään Marcus Callender, kun taas Jason Mitchell näyttelee Eazy-E:tä.

Maailman kuuluisimman gangstarap-ryhmän vaiheista kertova Straight Outta Compton saa ensi-iltansa näillä näkymin 14. elokuuta 2015. Ohjaajana toimii F. Gary Gray, joka muistetaan elokuvista kuten Lainkuuliainen kansalainen ja The Italian Job sekä Ice Cuben tähdittämästä 90-luvun kulttiklassikosta Friday.