Sting tuhlaa 300 000 000 dollarin omaisuutensa – perinnöksi ei senttiäkään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu muusikko Sting tunnetaan The Police -yhtyeen entisenä basistina ja laulajana. Mies on ollut soolouralla siitä lähtien, kun bändi hajosi vuonna 1986. Sting on ollut naimisissa vaimonsa Trudie Stylerin kanssa vuodesta 1992, vaikka pari asui yhdessä jo kymmenen vuotta tätä ennen.

Mittavan omaisuuden muusikkona kerännyt 62-vuotias Sting on kuuden lapsen isä. Hänellä on kaksi lasta avioliitostaan Frances Tomeltyn kanssa, ja lapsista Joseph on 37-vuotias ja Fuchsia 32-vuotias. Mies on sen jälkeen saanut neljä lasta nykyisen Trudie-vaimonsa kanssa.

He ovat 30-vuotias Brigitte, 29-vuotias Jake, 23-vuotias Elliot ja 18-vuotias Giacomo. Ennakko-odotuksista huolimatta Sting ei aio jättää lapsilleen juurikaan perintöä noin 300 miljoonan dollarin omaisuudestaan. Sen sijaan hän aikoo tuhlata kaikki rahat leveään elämäntyyliin vaimonsa kanssa.

– Heidän täytyy työskennellä itse. Kaikki lapseni tietävät sen ja he harvoin pyytävät minulta mitään. Kunnioitan tätä suuresti. Totta kai auttaisin heitä, jos he joutuisivat ongelmiin, vaikka minun ei ole sitä koskaan tarvinnut tehdä. Heillä on korkea työmoraali ja tahtovat menestyä omin avuin elämässä, Sting kehaisee Sunday’s Event -viikkolehdelle.

Stingin vaimo kertoi taannoin pariskunnan piristäneen avioelämäänsä harrastamalla seksiä newyorkilaisen klubin vessassa. Kyseessä oli kertaluontoinen kokeilu. Sting paljasti taannoin pitkän avioliiton salaisuudeksi sen, että pari on edelleen leikkisä ja he maustavat tapaamisiaan romanttisuudella. Aviopari tuo värinää makuuhuoneeseen muun muassa pukuleikeillä ja tantraseksillä.