Cara Delevingne innostui nakuilemaan lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tuli ulos kaapista biseksuaalina deittailemalla julkisesti näyttelijätär Michelle Rodriguezia. Pariskunnan kuitenkin uutisoitiin taannoin eronneen kiireiden ja tunteiden viilentymisen vuoksi.

Erosta toipuva Cara Delevingne on viettänyt aikaa Balilla, ja innostunut jakamaan runsaasti kuvamateriaalia reissultaan Instagramissa. Yhdessä otoksessaan malli on päätynyt nakuilemaan julkisesti, ja poseeraa kameralle peittäen rintansa kahdella taskulampulla ja alapäänsä liikennemerkillä.

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Mallikaunotar on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.