Madonna jakoi rintavia treenikuvia – ovatko sopivia 55-vuotiaalle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

55-vuotias popikoni Madonna tunnetaan nuorekkaasta ulkonäöstään ja elämäntavoistaan. Naisella on ollut historiassaan huomattavasti nuorempia rakastajia, joista viimeisin on 26-vuotias taustatanssija Timor Steffens. Madonna tosin paljasti nopeasti kyseessä olleen pelkkä hoito.

Madonnan 17-vuotias tytär valmistui hiljattain lukiosta, mutta tähti itse on keskittynyt itsensä esilletuomiseen sosiaalisessa mediassa. Poptähti jakoi sarjan treenikuvia, joiden pointtina vaikutti tosin olevan näyttävän kaula-aukon esitteleminen.

Madonnalla on kolme lasta, 17-vuotias Loudres, 13-vuotias Rocco ja kahdeksanvuotias Mercy. Madonna on kertonut, että nuori tanssijamies tulee loistavasti toimeen hänen jälkikasvunsa kanssa. Madonna on ollut naimisissa näyttelijä Sean Pennin ja ohjaaja Guy Ritchien kanssa. Lisäksi hän on seurustellut vuosien saatossa Dennis Rodmanin, Warren Beattyn ja Vanilla Icen kanssa. Hän on harras kabbalan kannattaja.