Puhelinsovellus kertoo paljonko tarvitset pitsaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puhelinsovellusten avulla on voinut tilata pikaruokaa, kuten pitsaa kotiovelle jo useamman vuoden ajan. Sittemmin kerroimme uudenlaisesta sovelluksesta, jonka avulla pystyi varaamaan käyttöönsä myös lähialueella olevia maksullisia naisia.

AppStore
AppStore

Pitsan tilaaminen ei kuitenkaan aina ole yksinkertaista, jos esimerkiksi väkeä on paljon, mutta nälkä on pieni. Nyt tähän on kehitetty apuun Pizza Counter -niminen sovellus, joka laskee automaattisesti paljon pitsaa tilaava väki tarvitsee syötävää. Sovellus toimii hyvin esimerkiksi syntymäpäivillä tai illanistujaisissa. Seuraava pohdinnanaihe on tietysti se, et mitä täytteitä kukakin haluaa.

Kerroimme äskettäin, että Yhdysvalloissa voi tilata kotiovelle myös kannabista napin painalluksella. Canary-niminen sovellus puhelinapplikaatio, jonka avulla voi tilata haluamansa määrän pilveä kotiinkuljetuksella. Kuten arvattavissa on, sovellus toimii vain kannabiksen viihdekäytön laillistaneissa osavaltioissa Yhdysvalloissa ja täysi-ikäisille henkilöille.