Osuuspankin asiakkaat huomio! Älä klikkaa tätä sähköpostia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla nettihuijauksessa, jossa Nordean asiakkailta kalasteltiin sähköpostin välityksellä luottokorttitietoja. Tänä aamuna vuorossa ovat olleet Osuuspankin asiakkaat. Suomalaisia on lähestytty sähköpostitse viestillä, jossa on mukana Osuuspankin logo ja kehotus päivittää tilitietoja.

osuuspankkihuijaus30062014

– Tilitietosi ovat vanhentuneet! Nettipankkiisi ja luottokortti tarpeet päivitys. Epäonnistuminen päivittää kirjaa johtaa tilin poistamiseen. Klikkaa tästä päivityksestä. Ystävällisin terveisin OP-Pohjola-ryhmä.

Pankit eivät koskaan lähesty asiakkaitaan tällä tavalla sähköpostitse. Huijauksen tunnistaa usein lisäksi kielioppivirheistä ja viimeistään verkko-osoitteesta, jonne linkin klikkaus vie. Esimerkiksi tässä huijauksessa osoite poikkeaa huomattavasti Osuuspankin aidosta osoitteesta.