Pertti Salovaara palaa radioon – yhdessä veljensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiosta tutut veljekset Pertti ja Lauri Salovaara aloittavat ensi perjantaina reporttereina Radio Novan liikenneohjelmassa. Miehet reissaavat viikonloppuisin ympäri Suomea maalla ja merellä, mökeillä viihtyen, vesillä kalastellen ja metsissä retkeillen.

Pertti Salovaara on tehnyt radiossa värikkään työuran, jonka jättihittejä olivat aikoinaan Radio Mafialla kuullut nuoriso-ohjelmat Härdelli ja Heinähässäkkä. Sittemmin Salovaara siirtyi tekemään liikenneaiheisia ohjelmia.

– Ensimmäisestä liikenneohjelmastani Novalla on kulunut jo kuusitoista vuotta. Paluu liikenneohjelmaan on todella erityinen, koska saan ensimmäistä kertaa tehdä töitä rakkaan pikkuveljeni Laurin kanssa. Tämä kesä on todellinen Salovaara liikenteessä -kesä!, Pertti Salovaara kertoo.

– On kerta kaikkiaan upeaa päästä tekemään samaa ohjelmaa veljeni kanssa, jota arvostan radioammattilaisena korkeimmalle pallille. Innokkaana veneilijänä ja luonnossa liikkujana ei tarvinnut kovin pitkään tämmöiseen pestiin suostumista miettiä, Lauri Salovaara jatkaa.