Jessica Alba edelleen rantojen seksipommi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alballa on takanaan näyttävä ura Hollywoodissa. Hänet muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvan Nancy Callahanin strippariroolistaan. Seuraavaksi hän palaa valkokankaalla samaiseen rooliin Sin City: Kaiken takana on nainen -elokuvassa.

jessicaalba04072014

Sin Cityn jatko-osan myötä Jessica Alba on jälleen paistatellut parrasvaloissa, ja taannoin hän poseerasi Entertainment Weekly -lehden seksikkäässä kansikuvassa. Nyt 33-vuotias näyttelijätär nähdään Iso-Britannian GQ-lehden kannessa jossa hän poseeraa rantatunnelmissa uimapuvussa, pidellen surffilautaa selkänsä takana.

Jessica Alban Sin City: Kaiken takana on nainen saa ensi-iltansa elokuussa. Noir-henkisessä Frank Millerin sarjakuviin perustuvassa toimintaelokuvassa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.