Jalkapallon MM-kisat rikkoivat some-ennätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa on varmasti jo kyllästynyt jalkapalloaiheisiin uutisiin, statuspäivityksiin tai keskusteluihin. Silti Brasiliassa pelattavat kilpailut kestävät vielä 1,5 viikkoa, kunnes finaali on ratkaistu 13. heinäkuuta. Seuraavan kerran samanlaiseen jalkapallohuumaan päästään neljän vuoden kuluttua Venäjällä.

Kilpailut ovat viralliselta nimeltään 2014 FIFA World Cup, ja Brasilia isännöi otteluita nyt toista kertaa historian aikana. Kilpailuissa ottavat mittaa 32 eri maata, joista on jäljellä enää kahdeksan. Peleissä on parhaillaan menossa puolivärieräottelut.

Facebook on nyt uutisoinut, että Brasilian jalkapallokilpailut ovat olleet kautta aikojen suosituin tapahtuma heidän yhteisöpalvelussaan. Pelkästään kesäkuun aikana ihmiset tekivät World Cupiin liittyviä päivityksiä miljardin postauksen verran. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Yhdysvaltojen suosituin urheilutapahtuma Super Bowl keräsi päivityksiä 185 miljoonaa ja Sotshin olympialaiset 120 miljoonaa. Asiasta kertoi ABC World News.