Näin Venäjällä kositaan – mies tilasi moottoripyöräjengin hyökkäyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosinta kuuluu useille ihmisille elämän tärkeimpiin hetkiin, ja monet haluavatkin toteuttaa sen näyttävästi ja ikimuistoisesti. Internetin myötä monet uskomattomimmista kosintatilanteista ovat päätyneet kaikkien nähtäville Youtubeen.

YouTube
YouTube

Tuore venäläinen Youtube-video vaikuttaa nopeasti rajua liikennetilannetta esittelevältä videolta, jollaisten kuvaamisessa itänaapurimme ovat kunnostautuneet viime vuosina. Mies tönäisee autollaan moottoripyöräilijää, joka pysäyttää raivostuneena autoilijan. Moottoripyöräjengiläiset näyttävät hyökkäävän miehen kimppuun, samalla kun hänen tyttöystävänsä yrittää rauhoitella tilannetta.

Tässä vaiheessa video saa kuitenkin yllättävän käänteen. Taustalla pauhaava Rammstein muuttuu Robbie Williamsiksi, ja paljastuu, että kyseessä oli vain autoilijan hämmästyttävä tapa kosia tyttöystäväänsä. Romanttisempiakin tapoja kosia varmasti on olemassa, mutta ainakin naiselle tarjottiin ikimuistoinen elämys.