Outkast-tähti Jimi Hendrix -elokuvan pääroolissa – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättihiteillään Ms. Jackson ja Hey Ya! huippumenestystä niittänyt hiphop-duo Outkast ilmoitti vuonna 2007 ovat työskennelleet omien soolomateriaaliensa parissa. Yhtyeen laulaja Andre 3000 on siirtynyt musiikista myös näyttelemisen puolelle.

YouTube
YouTube

Nyt mies tähdittää todella odotettua elämäkertaelokuvaa. Kyseessä on amerikkalaisesta kitaravirtuoosista Jimi Hendrixistä kertova Jimi: All Is by My Side -elokuva, joka on saanut joissakin osissa maailmaa ensi-iltansa jo viime vuoden puolella. Esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa elokuvan ensi-ilta on tänä kesänä.

Andre 3000, oikealta nimeltään Andre Lauren Benjamin, esittää elokuvassa pääroolia eli Jimi Hendrixiä. Mies astuu isoihin saappaisiin, sillä Hendrixillä on yhä nykyäänkin vankka fanikunta menestyksekkään musiikkiuransa johdosta. Kitaravirtuoosi menehtyi Lontoossa vuonna 1970 vain 27-vuotiaana.