Juna kuin tulivuori – näkyä vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa junalla kulkeminen on nykyisin jo todella ekologista, vaikka VR:n alituiset myöhästymiset polttavat päivittäin päreitä monen saunan lämmittämisen verran. Ekologisuus on kuitenkin sana, joka ei monessa maassa mahdu junan kanssa edes samaan lauseeseen. Nyt verkossa nähdään tällaisesta tilanteesta malliesimerkki Yhdysvalloista.

YouTube
YouTube

Venäjältä on verkossa julkaistu lukemattomia videoita, joissa vetureista tulee pienen teollisuuskaupungin verran savua, mutta viime vuonna Yhdysvalloissa sattui tapaus, jossa veturi muuttui varsinaiseksi tulivuoreksi, ainakin sen piipusta sinkoavan savun värin ja ulkonäön perusteella. New Yorkin osavaltion Dunkirkissä kuvatussa videossa kyse oli kuitenkin onnettomuudesta toisin kuin Venäjällä.