Video paljastaa miten maailmalla kiroillaan – ei lasten korville

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kiroilu on paha tapa, jota moni yrittää vähentää. Osalla rumat sanat taas soljuvat luontevasti puheessa eikä niillä ole niin suurta arvoa. Joissakin tilanteissa osuva kirosana voi kummasti päästää paineita ulos. Nyt BuzzFeed neuvoo, miten sinäkin voit kiroilla maailmankansalaisen tapaan.

Sivusto kokosi videolleen joitakin yleisimpiä kirosanoja eri kielillä puhuttuina. Mukaan on mahtunut muun muassa venäjän, armenian ja saksan kieli. Kiroilemista voi videon avulla harjoitella myös esimerkiksi hepreaksi, espanjaksi, japaniksi sekä farsiksi.

Mukaan on otettu yleisimpien kirosanojen lisäksi joitakin jokaiselle kielelle ominaisia, lievästi sanottuna erikoisia kirosanoja. Varsinkin toisen äidin loukkaaminen tuntuu olevan melko yleistä ympäri maailmaa. Sivistävää kiroiluvideota on käyty katsomassa YouTubessa jo lähes 350.000 kertaa.