Mari Valosaari: Näin artisti valmistautui stadionkeikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Mari Valosaari lukeutuu Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin alan tähtiin, sillä hän on saavuttanut kilpailumenestystä monissa kansainvälisissä bikini- ja fitness-kilpailuissa. Hän on naimisissa poptähti Jontte Valosaaren kanssa.

Mari Valosaari
Mari Valosaari

Jontte oli äskettäin esiintymässä Helsingin Olympiastadionilla, jossa päätähtenä nähtiin Robin. Nyt Mari on paljastanut Blogbookin blogissaan kuvien kera miten aviomies valmistautui stadionkeikkaan.

– Kun siivoilut oli hoidettu tulikin pari ystävää käymään ja niiden kans sitten hengailtiin porukalla ja sit tais olla noin puoltuntii ennen lähdön aikaa kun Jontte kävi suihkussa, kiskaisi vaatteet niskaan ja sen verran puunaili että puhdisi lenkkarinsa ja hahaha se tapahtui Milan peppulapuilla =), Mari Valosaari kirjoitti.

Lue koko kirjoitus tästä.

Mari Valosaari on menestynyt fitness-kilpailuissa erittäin hyvin sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Hän kilpaili taannoin Torontossa bikiniluokassa ammattilaistasolla ja hänet on valittu myös Miss Bikini Americaksi. Taannoin Valosaaren perhe sai esikoisensa, joten Mari on nykyisin ahkerasti kuntosalilla rehkivä fitness-perheenäiti. Nykyisin Valosaaren arkeen kuuluu perhe-elämää ja kuntoilua.