Päivän piristäminen voi olla näin yksinkertaista – saa ottaa mallia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Masentaako? Oletko juuri palanut sateisen sään sävyttämältä kesälomalta takaisin työpisteelle ja maailma tuntuu musertavan sinut alleen? Tällaisella fiiliksellä pienikin piristys olisi tervetullut – vaikkapa yhden muistilapun kokoinen.

October Jones -nimimerkillä taiteilevalla miehellä on Twitterissä jo 89.500 seuraajaa. Kerroimme aiemmin miehen piirtämistä kuvista julkisissa kulkuneuvoissa, jolloin hän sommitteli kanssamatkustajilleen keltaisten muistilappujen avulla sarjakuvahahmojen päitä. Hän on myös aiemmin päättänyt jakaa post-it -lappujen avulla hyvää mieltä.

Nimimerkin takaa löytyvä Joe Butcher -niminen taiteilija on nimittäin kiinnittänyt julkisille paikoille piristäviä viestejä, joissa on hauskan kissahahmon kuva. Jokaiseen viestiin on lisätty myös mieltä kohentava viesti, jossa yleensä hehkutetaan lapun lukijan olemusta ylisanoin. Tällainen piristys olisi tervetullut myös apeiden suomalaisten elämään, ja miksi emme aloittaisi lappujen tehtailuja jo tänään?