Pizza Hut teki amerikkalaisherkusta jättiversion – ei laihduttajan valinta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa on tällä hetkellä yhteensä seitsemän Pizza Hut -ketjun ravintolaa, joista suurin osa sijaitsee Helsingissä. Kyseessä on maailman suurin pizzaravintolaketju, mutta useimmille suomalaisille se on tullut tutuksi lähinnä amerikkalaisten elokuvien ja sarjojen kautta.

Pizza Hut
Pizza Hut

Nyt Yhdysvaltojen Pizza Hut on ottanut käyttöönsä uuden aseen pikaruokaloiden välisessä kamppailussa. Jokainen Yhdysvalloissa vieraillut tuntee Chocolate Chip Cookiet, mutta nyt Pizza Hut on tehnyt kekseistä pizzaa muistuttavan herkun. Ketjun lanseeraama The Ultimate Hershey’s Chocolate Chip Cookie on nimensä mukaisesti jättikokoinen piirakkaa muistuttava suklaakeksi, jonka voi viipaloida pizzan tapaan.

Kuulostaa ehkä överiltä jopa amerikkalaisille, mutta ainakin Chocolate Chip Cookien tilaajat tekevät samalla hyvää muille. Kymmenen prosenttia jokaisen suklaakeksi-pizzan myynnistä lahjoitetaan nimittäin ruoka-apua sitä tarvitseville välittävälle Unicefin Maailman ruokaohjelmalle.