Mies puukotti vesimelonia – poliisi pani kaltereiden taakse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvallat saavat suvereenisti kunnian olla maailman kummallisin maa, mitä tulee siellä laadittuihin rajoituksiin ja oikeuksiin. Samaan aikaan kun maassa saa lähes kuka tahansa kanniskella aseita ja ajaa autoa 16-vuotiaana, paheksutaan mainoksissa olevia paljastavia pintoja turmiollisina sekä kielletään alkoholin nauttiminen alle 21-vuotiailta.

Nyt 49-vuotiasta miestä odottaa syytteet väkivaltaisesta käyttäytymisestä, kun hän oli upottanut puukkonsa useaan kertaan vesimeloniin. Tapauksen oli nähnyt asiasta poliisille soittanut nainen, joka kertoi miehen käyttäytymisen olleen passiivis-aggressiivista ja uhkaavaa. Mies pidätettiin.

Vesimelonin puukottaja pantiin kaltereiden taakse, josta hän vapautui 500 dollarin takuita vastaan. Nainen oli jo aiemmin yrittänyt soittaa miehelle poliisia hänen työkalupakistaan löytyneiden huumeiden takia. Poliisit eivät reagoineet huumesoittoon, Huffington Post raportoi. Sen sijaan vesmelonin puukotus johti toimenpiteisiin.