Pidätetty tilasi viisi pizzaa poliisiasemalle – poliisin nimellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat todistettavasti tilanneet pizzaa mitä omituisimpiin paikkoihin, ja pikaruokalähettien erikoisista kokemuksista voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan. Kerran jopa erään festivaalin leirintäalueelle saapui pizzalähetti, joka kertoi etsivänsä pizzaa tilanneen henkilön harmaata telttaa.

Kentuckyn poliisit ovat varmasti olleet äskettäin pizzakuljetuksesta yhtä hämmästyneitä kuin leirintäalueen väki, sillä yhtäkkiä asemalle oli saapunut ruokalähetti viiden pizzan kanssa.

Pizzat olivat vastikään pidätetyn 29-vuotiaan Michael Harpin tilaamia. Hän ei kuitenkaan tilannut rasvaisia herkkuja omalla nimellään, vaan kertoi puhelimessa tilaajaksi pidätyksen suorittaneen poliisin sukunimen.

Harp oli lukenut poliisin nimen nimilaatasta, kun hänet oli pidätetty näpistyksestä. Nyt Harpia odottaa syytteet myös identiteettivarkaudesta ja virkavallan vastustamisesta. WKYT-TV -paikalliskanavan uutiset eivät kertoneet sitä, kuka pitsat lopulta söi. Arvattavissa kuitenkin on, että varas ei saanut herkuista siivuakaan.