Lady Gagasta paljastuskirja – assistentin kosto?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman poikkitaiteellisinta, mutta samalla menestyneintä artistia etsiessä huomio kiinnittyy ainoastaan yhteen nimeen: Lady Gagaan. Koko naisen kuuluisuuden ajan on paljastettu mielenkiintoisia tietoja myös kulissien takaa. Huippurikkaalla tähdellä riittää varmasti myös epämääräisiä hännystelijöitä helmoissaan.

Totuus on kuitenkin se, että jos tarpeeksi moni luotettava taho kertoo samansuuntaisia tietoja, voidaan väittämiä pitää yleisesti totuudenperäisinä. Oli sitten paljastusten kohteena kuinka korkea-arvoinen henkilö tahansa. Nyt kaikille Gaga-faneille on luvassa surullisia uutisia, sillä laulajan pitkäaikainen assistentti on päättänyt panna kokemuksensa kansien väliiin.

Jennifer O’Neil työskenteli Lady Gagan henkilökohtaisena avustajana tähden Monster Ball -kiertueen aikana vuosina 2009–2011. Kohu alkoi siitä, kun äkkirikastunut laulaja jätti maksamatta avustajalleen yli 7.000 tunnin ylityöpalkkiot. Hän muun muassa kirjoittaa olleensa naisen käytettävissä vuorokauden ympäri naurettavan pienellä palkalla ilman yksityisyyttä, omaa elämää, perhettä, ystäviä tai läheisyyttä. Ainoa läheisyys, jota hän pystyi saamaan oli se, että Lady Gaga vaati avustajaansa kanssaan sänkyyn. Tähti ei nimittäin tahtonut nukkua yksin, New York Post raportoi.

Kirja on nimetty Fame Monsteriksi ja avustaja on kirjoittanut sen julkaisemisesta miljoonan dollarin sopimuksen. Lady Gaga on puolestaan kommentoinut ex-assariaan rahanahneeksi rotaksi, joka yrittää vaan tienata tähden kustannuksella. Gaga sopi aikoinaan O’Neilin kanssaan käymänsä oikeustaistelut suljettujen ovien takana.

– Olen maailmankaikkeuden kuningatar joka päivä. Olen oikeastaan aika ihana niille, jotka tekevät minulle töitä, Lady Gaga kommentoi taannoin.