Johnny Depp rokkasi Aerosmithin kanssa lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viisikymppinen supertähti Johnny Depp suunnittelee häitään nuoren morsiamensa Amber Heardin kanssa. Taannoin tähti yllätti faninsa suutelemalla avoimesti televisiotähti Jimmy Kimmelin kanssa tämän keskusteluohjelmassa.

Vaikka Johnny Depp on ensisijaisesti näyttelijä, tunnetaan hänet myös intohimoisena musiikin harrastajana. Rockyhtye Aerosmithin taannoisen Bostonin esiintymisen aikana koettiin yllättävä tilanne, kun bändin nokkamies Steven Tyler toivotti Deppin tervetulleeksi lavalle. Tähti asteli esiintymislavalle kitaran kanssa ja soitti Train Kept A-Rolling -kappaletta yhtyeen mukana.

YouTube
YouTube

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Johnny Depp on tehnyt yllätysesiintymisiä rockbändien keikoilla. Mies on nähty rokkaamassa kitaransa kanssa muun muassa Alice Cooperin, Willie Nelsonin ja jopa One Direction -poikabändin jäsenten seurassa tyttärensä syntymäpäiväjuhlilla.

Johnny Depp kosi taannoin tyttöystäväänsä 27-vuotiasta Amber Heardia jouluaattona ja nainen vastasi hänelle myöntävästi. Miestähti kertoo eräässä haastatteluussaan saavansa lapsiltaan Lily-Roselta ja Jackilta silmien pyörittelyä osakseen, kun mies yrittää auttaa heitä koulutehtävissä. Teinit eivät usko nimittäin isänsä kykyyn käsitellä uutta teknologiaa, kuten tietokoneita. Omat lapset käskevätkin monesti näyttelijän mennä soittamaan kitaraa, kun hän tarjoaa apuaan.