Tyttö sai haaveilemansa iPadin – tässä laite kahden tunnin päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tablettitietokoneet ovat syrjäyttäneet leppoisassa nettisurffailussa kotitietokoneet, koska ohutta ja kevyttä laitetta on helpompi kantaa mukana. Lisäksi tabletin näyttö on suurempi kuin puhelimessa. Moni nuori haaveilee omasta tabletista, ja nyt eräs tyttö sai ikioman iPadin.

Twitter
Twitter

Kuten arvata saattaa, kertoi teini uudesta laitteestaan innoissaan Twitterissä kuvan kera. Valitettavasti vain kaksi tuntia ilouutisen jälkeen sama tyttö teki uuden twiittauksen iPadistaan. Hän oli pudottanut uuden laitteen ja se näytti muutamaa tuntia myöhemmin kuin katujyrän alle jääneeltä.

Älylaitteet ovat saapuneet myös lasten maailmaan, ja kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan älylaitteet ovat korvanneet lelut lähes joka aspektilla. Peräti 60 prosenttia tutkimukseen osallistuneista vanhemmista kertoi, että heidän lapsensa leikkivät tableteilla tai älypuhelimilla usein. Puolestaan 38 prosenttia myönsi, että älylaitteilla leikitään todella usein. Kaikkien vastanneiden lapset olivat alle 12-vuotiaita.

http://geekologie.com/2014/07/girl-is-super-excited-for-new-ipad-shatt.php