Frendit-hittisarjan loppumisesta 10 vuotta – näitä et ehkä tiennyt sarjasta!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-komediasarja lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Sarjalla on yhä edelleen lukuisia innokkaita faneja ympäri maailmaa, ja sarjasta mahdollisesti tehtävästä elokuvasta spekuloidaan usein julkisesti. Tänä vuonna tulee kymmenen vuotta siitä, kun sarjan tekeminen lopetettiin.

Tämän kunniaksi BuzzFeed on koonnut yhteen vähiten tiedetyt Frendit-faktat. Listalla kerrotaan esimerkiksi, että Monicaa näytellyt Courteney Cox palkattiin alunperin Rachelin rooliin. Nainen kuitenkin halusi esittää mieluummin Monicaa tämän vahvan luonteen takia.

Matthew Perryn Chandler-hahmo taas kirjoitettiin kömpelöksi flirttailijaksi sen takia, että Perry koki itse olevansa vaivaantunut naisten seurassa. Rossin hahmo on sarjassa vahingossa kolmen vuoden ajan 29-vuotias. Joeyn ja Monican taas oli alunperin tarkoitus olla sarjassa pariskunta.

Rossin ja Rachelin romanssin kaavailtiin olevan sarjassa pienemmässä roolissa, mutta tästä päätöksestä luovuttiin Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin välisen kemian johdosta. Matt LeBlancin taas kerrotaan itse pyytäneen, että Joeystä tehtäisiin hölmömpi hahmo. Moni ei myöskään ehkä tiedä sitä, että Chandlerin ja Joeyn valkoinen koristekoira kuului Jennifer Anistonille. Näyttelijätär oli saanut sen lahjaksi ystävältään sarjan käynnistyttyä.