Selena Gomez ja Cara Delevigne juhlivat bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ihmissuhde-elämänsä vuoksi. Tähden suhde Justin Bieberin kanssa on nimittäin vuoroin jatkunut ja taas päättynyt, eikä kukaan tunnu tietävän seurusteleeko pari vai ei.

Selena Gomez on viettänyt syntymäpäiviään Ranskan St. Tropezissa mallina työskentelevän Cara Delevignen kanssa. Luksusjahdilla tuntemattomina pysyttelevien miesten kanssa bikineissä juhlineet julkkiskaunottaret tallentuivat tietenkin paparazzien kuviin. Bieberistä ei näkynyt jälkeäkään, eikä Selena näytä hauskanpidostaan päätellen ikävöivän kanadalaispopparia.

Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille.