Suomalaisrokkarin lomabongaus: Kauppa myy alkoholisteja

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme ajoittain uutisoineet hauskoista kirjoitus- ja käännösvirheistä, jotka tekevät esimerkiksi ulkomailla olevista mainostauluista silkkaa huumoria. Nyt suomalaisen rockyhtye Hybrid Childrenin keulahahmo Jasse Salonen huomasi hauskan kylttimokan matkallaan Kreetan Haniassa.

Jasse Salonen
Jasse Salonen

Mies poseeraa Facebookissa julkaistussa kuvassa paikallisen Mini Marketin edessä ja osoittaa kahdella sormella kaupan katolla olevaa kylttiä. Kyltissä mainostetaan myös alkoholipitoisia juomia sanalla alcoholics. Ilmaisu tarkoittaa englanniksi alkoholisteja.

– Jos sattui lomajuoppo unohtumaan matkasta, niin onpa näppärää, että lähikiskasta voi ostaa alkoholisteja mukaan rantapäivää piristämään, Jasse veisteli kuvatekstissä.