Nicki Minaj härskne singlensä kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorasanaisena tunnettu naisräppäri Nicki Minaj herätti keväällä huomiota esiinyttyään julkisuudessa tavanomaista hillitymmissä asuvalinnoissa. Tähden kuviteltiin jo luopuneen peruukeista ja värikylläisestä meikistä, mutta tähden julkisuuskuva on edelleen erittäin rohkea.

31-vuotias laulajatar herätti jälleen kohua julkaisemalla Instagramissa uuden singlensä kansikuvan. Anaconda-singlen, joka oletettavasti ei liity samannimiseen jättiläiskäärmeestä kertovaan elokuvaan, kansikuvassa Nicki Minaj poseeraa selin kuvaajaan, esitellen maailmankuulua takapuoltaan katsojille.

Kansikuvasta tuli nopeasti internet-meemien aihe. Nicki Minaj on osoittanut omistavansa itseironian tajua esittelemällä muokattuja versioita kannesta Instagramissaan. Muokatuissa versioissa Nicki nähdään muun maussa vapaudenpatsaana sekä hänen pakaransa Googlen o-kirjaimina ja Paavo Pesusienen intohimon kohteena.

Nicki Minaj poseerasi tilaisuudessa myös yhteiskuvissa komedienne Leslie Mannin kanssa. Naiset näyttelivät yhdessä The Other Woman -komediassa. Siinä nähdään myös Cameron Diaz ja muun muassa povipommi Kate Upton. Naisräppäri julkaisee tänä vuonna kolmannen studioalbuminsa, jonka nimi on The Prink Print.