Mariah Carey ylistää: Whitney Houstonin tyttärestä popsensaatio?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina oli äitinsä kuoleman jälkeen runsaasti julkisuudessa muun muassa suhdekuvioidensa ansiosta. Sittemmin hän nousi uudelleen kohuotsikoilla menemällä salaa naimisiin velipuolensa Nick Gordonin kanssa.

Parhaillaan Bobbi Kristina seuraa äitinsä jalanjälkiä musiikkimaailmaan. Hänen taustallaan työskentelee kaksi viihdemaailman vaikutusvaltaista nimeä, Mariah Carey ja entinen American Idol -tuomari Randy Jackson. Kumpikin heistä oli Whitney Houstonin läheisiä ystäviä ja ovat olleet yhteydessä Bobbin kanssa hänen äitinsä kuoleman jälkeen.

RadarOnline-sivuston mukaan Randy on päättänyt tehdä Bobbista uuden tähden populaarimusiikin kentälle. Mariah Carey tulee toimimaan laulajalupauksen mentorina. Randyn suunnitelmissa kerrotaan olevan saada Bobbi Kristina hittilistoille alle vuoden sisällä.

Supersuosittu Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.