Michelle Rodriguez biletti bikineissä Justin Bieberin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityisesti lukuisista toimintarooleistaan tunnettu latinotähti Michelle Rodriguez paljasti taannoin Entertainment Weekly -lehdelle olevansa bi-seksuaali. Hänet on sittemmin yhdistetty esimerkiksi mallikaunotar Cara Delevigneen.

Nyt Michelle Rodriguez on kuvattu juhlimassa luksusjahdilla Ibizalla. Cara Delevignen sijaan juhlijoiden joukossa oli esimerkiksi Justin Bieber. Paparazzit ikuistivat Rodriguezin muun muassa hyppimässä bikineissä lämpimään meriveteen.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa.