Jessica Alba on pysäyttävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvan Nancy Callahanin strippariroolistaan. Tänä vuonna hänet nähdään samaisessa roolissa Sin City: Kaiken takana on nainen -elokuvassa, joka saa Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta.

jessivaalba02082014

Jessica Alba on tehnyt näyttävän paluun parrasvaloihin tänä vuonna. Nyt näyttelijätär poseeraa Maxim-lehden kansikuvassa bikineissä ja märässä valkoisessa paidassa, todistaen olevansa edelleen yhtä kuuma ilmestys kuin lähes kymmenen vuotta sitten ensimmäisen Sin City -elokuvan julkaisun aikoihin.

33-vuotias Jessica nähtiin äskettäin Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa ja pidellen surffilautaa selkänsä takana. Jessica Alban Sin City: Kaiken takana on nainen on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.