Miranda Kerr muistutti miksi miehet käyvät hänestä kuumana – kylpykuva nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ibizalla nähtiin tällä viikolla erikoinen välikohtaus, kun näyttelijä Orlando Bloom yritti lyödä poptähti Justin Bieberiä. Myös huippumalli Miranda Kerr liittyy tapaukseen. Bieberillä ja Kerrillä uskotaan nimittäin olleen salasuhde Orlando Bloomin selän takana vuonna 2012, mikä on johtanut näyttelijän ja poptähden väliseen kaunaan.

Miranda Kerr muistuttaa jälleen sosiaalisessa mediassa, miksi aikuinen näyttelijä ja ainakin teknisesti aikuinen poptähti alentuvat fyysiseen väkivaltaan ja lapsellisiin Instagram-viesteihin asti hänen vuokseen. Mallikaunotar on jakanut Instagramissa seksikkäitä topless-kuvia 7 For All Mankind Jeans -farkkumerkin tuoreista mainoksista sekä esimakua merkin tulevasta mainosvideosta.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Orlando Bloom on sittemmin yhdistetty ranskalaiseen näyttelijättäreen, Nora Arnezederiin.