Lady Gaga kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superartisti Lady Gaga kommentoi taannoi olevansa maailmankaikkeuden kuningatar. Nyt kuitenkin tähden korkealentoinen elämäntyyli on vaatinut veronsa ja huippuartisti on kiidätetty sairaalaan Denverin kiertuekeikan jälkeen.

Moni Lady Gagan fani järkyttyi naisen Instagram-päivityksestä, jossa hän poseeraa happinaamarissa. Valitettavasti suosikkiartisti kärsi ArtRave: The Artpop Ball -kiertueen Coloradon keikan jälkeen niin suuresta happivajeesta, että nainen passitettiin sairaalan paareille. Pahimmassa tapauksessa vuoristotaudiksi nimetty tila voi aiheuttaa nesteen kertymistä keuhkoihin ja aivoihin.

Tarkkasilmäinen Staran lukija huomasi, että jostain syystä poptähti poseeraa Instagram-kuvassaan happinaamari väärin päin.

Kerroimme äskettäin, että Lady Gagan entinen assistentti aikoo kirjoittaa paljastuskirjan supertähden elämästä. Kirja on nimetty Fame Monsteriksi ja avustaja on kirjoittanut paljastuskirjan julkaisemisesta miljoonan dollarin sopimuksen. Lady Gaga on puolestaan kommentoinut ex-assariaan rahanahneeksi rotaksi, joka yrittää tienata tähden kustannuksella.