Teini-ikäinen mutanttinijakilpikonna kosi stadionilla – yleisö villiintyi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat ovat seikkailleet sarjakuvien sivuilla, animaatiosarjoissa ja elokuvissa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Alun perin Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin luomat hahmot ovat ihmisen kaltaisiksi mutatoituneita kilpikonnia, jotka taistelevat rikollisuutta vastaan New Yorkin viemäreistä käsin.

YouTube
YouTube

Nyt nämä hahmot ovat tuoneet hieman lisämaustetta erään amerikkalaismiehen kosintaan. Mies nimittäin kosi Teini-ikäiseksi mutanttinijakilpikonnaksi pukeutuneena tyttöystäväänsä täyden baseball-stadionin edessä. Kyseessä oli mutanttininjakilpikonna-teemainen baseball-peli.

Tapahtuman järjestäjänä toimi lapsille suunnattu televisiokanava Nickelodeon. Erikoinen kosinta nähdään tapahtumasta julkaistulla koostevideolla ajasta 0:55 eteenpäin.