Rugby-joukkueen metsästysretkestä skandaali – tässä kohuttu kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin cheerleaderista, joka julkaisi Facebookissa kuvia safarilla tappamistaan harvinaisista villieläimistä. Kuvat aiheuttivat valtavan skandaalin, jonka johdosta hän menetti työnsä ja Facebook poisti kuvat käyttäjiensä painostuksen vuoksi. Nyt ongelmissa on vuorostaan eräs uusiseelantilainen urheilujoukkue.

The Landmark Foundation
The Landmark Foundation

Rugby-joukkue Canterbury Crusaders käväisi taannoin Etelä-Afrikassa, jossa he kävivät vapaa-aikanaan ampumassa eläimiä safarilla. Cheerleaderista poiketen urheilijat eivät kuitenkaan surmanneet uhanalaisia lajeja. Miehet ottivat itsestään kuvia hymyilemässä ampumiensa eläinten kanssa, ja nämä kuvat päätyivät nopeasti verkkoon.

Eläinsuojelujärjestö The Landmark Foundation julkaisi kuvat osana metsästyksenvastaista kampanjaansa, jossa se halusi paljastaa mitä urheilutähdet tekivät vapaa-ajallaan. Joukkue on ilmoittanut toimineensa laillisesti, mutta se ei ole sosiaalisessa mediassa vellovaa kohua juuri laimentanut. Asiasta uutisoi New Zealand Herald.

Alla The Landmark Foundation -järjestön julkaisema video toisesta metsästystapauksesta.