Räppileffan kuvauspaikalla oikea drive-by -ammuskelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaupallisilla radiokanavilla nykyisin soitettava rap-musiikki on kaukana 90-luvun taitteessa vaikuttaneen N.W.A.:n tyylistä. Los Angelesin eteläosassa sijaitseva Compton tunnetaan yhtyeen kotikaupunkina, ja kukaan ei ole edelleenkään turvassa alueen kaduilla.

N.W.A.-yhtyeen tarinasta on valmisteilla myös elokuva. Maailman kuuluisimman gangstarap-ryhmän vaiheista kertova Straight Outta Compton saa ensi-iltansa näillä näkymin vuoden kuluttua. Kuvaukset on parhaillaan käynnissä pahamaineisella Comptonin alueella.

Kuvausryhmä joutui äskettäin todistamaan lähietäisyydeltä aidon ammuskelutilanteen, kun ohi ajaneesta autosta laukaistiin luoteja jengimerkkejä näyttänyttä seuruetta päin. Kuvausryhmä oli todistanut ammuskelua vierestä seuraamalla, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneen Ice Cuben näyttelijä löytyi räppärin omasta lähipiiristä, sillä miestä näyttelee hänen oma poikansa O’Shea Jackson Jr. Myös muut pääroolien näyttelijät ovat melko tuntemattomia tähtiä. Ice Cuben Twitter-päivityksen mukaan Dr. Dre:n roolissa nähdään Marcus Callender, kun taas Jason Mitchell näyttelee Eazy-E:tä. Ohjaajana toimii F. Gary Gray, joka muistetaan elokuvista kuten Lainkuuliainen kansalainen ja The Italian Job sekä Ice Cuben tähdittämästä 90-luvun kulttiklassikosta Friday.