Supermalli pukeutui PIZZAAN – toivottavasti tästä ei tule trendi

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tuli ulos kaapista biseksuaalina deittailemalla julkisesti näyttelijätär Michelle Rodriguezia. Pariskunnan kuitenkin uutisoitiin taannoin eronneen kiireiden ja tunteiden viilentymisen vuoksi.

Nyt supermalli on kuvattu Lontoossa asussa, josta ei toivottavasti ole tulossa minkäänlaista trendiä. Hänet nimittäin ikuistettiin myös pään peittävässä onesie-kokopuvussa, jonka kuviointina oli pepperonipizza.

Splash
Splash
Splash
Splash

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Mallikaunotar on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.