Emoji-tossut tulevat – unelmalahja some-addiktille?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa on nähty Reino-tossuja mitä erikoisemmilla teemoilla. Markkinoilla on muun muassa Petri Nygård, Nightwish ja Muumi-reinoja. Kenkiä Del Toro -merkki on sen sijaan uudella tohvelimallistollaan haistanut markkinaraon some-sukupolvessa.

Moda Operandi
Moda Operandi

Del Toro on tuonut markkinoille mallistollisen uusia tossuja, joita koristavat älypuhelimien näytöiltä tutut Emoji-hymiöt. Pääasiassa naisille suunnatun M’oticons-malliston tohveleissa nähdään perinteisempien sydänten ja hymynaamojen lisäksi myös esimerkiksi viinilasi-symbolit ja suositut hymyilevä kakka -hymiöt.

Mikäli siis haluaa viestiä maailmalle Emoji-hymiöillä älylaitteiden lisäksi myös vapaa-ajan jalkineidensa kautta, kannattaa suunnata Moda Operandi-verkkokauppaan. Yksi pari M’oticons-tossuja kustantaa 340 dollaria, eli noin 245 euroa.

Moda Operandi
Moda Operandi
Moda Operandi
Moda Operandi
Moda Operandi
Moda Operandi