Maapallo ei riitä – Lady Gaga haluaa järjestää häät avaruudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sanakirja voisi määritellä yliampuvaa ja pröystäilevää tarkoittavan ekstravagantti-sanan uudelleen. Riittäisi, kuin sanan määritelmäksi liitettäisiin maailmankaikkeuden liioittelevimman popjumalattaren Lady Gagan kuva. Nyt tähti on päättänyt, että maapallo on liian tavallinen paikka hänen hääjuhlalleen.

On-off -suhteessa Chigaco Fire -televisiosarjan tähden Taylor Kinneyn kanssa oleva Gaga haaveilee nyt avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.

– Gaga ja Taylor haluavat sinetöidä suhteensa ja he pitävät avaruuslentoa liian suurena mahdollisuutena ohitettavaksi. Olisi artistille tyypillistä pitää mahdollisimman tavanomaisesta poikkeavat häät. Vihkiminen luotaisiin aidon tuntuiseksi tapahtumaksi ilman pastoria tai muuta uskonnollista edustajaa. Pariskunta ei välitä sopimuksen laillisuudesta, vaan haluavat tehdä toisilleen elinikäisen lupauksen, Daily Starille kerrotaan.