Gwyneth Paltrow bikineissä – otti jäävesihaasteen vastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

11 vuoden mittainen avioliitto päättyi tänä kesänä, kun Hollywoodin voimapareihin lukeutuneet Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat. Chrisin uutisoitiin taannoin tapailevan Jennifer Lawrencea, kun taas Gwyneth on tiettävästi pysytellyt sinkkuna.

Lukuisten muiden tähtien tapaan Gwyneth Paltrow on osallistunut niin kutsuttuun ice bucket -haasteeseen. Siinä julkisuuden henkilöiden päälle kaadetaan jääkylmää vettä, ja samalla pyritään keräämään varoja ALS-taudin tutkimukseen ja parannuskeinojen etsimiseen.

Gwyneth Paltrow osallistui haasteeseen Instagram-videolla, jota varten hän on riisuuntunut bikineihin. Samalla näyttelijätär haastaa Cameron Diazin, Stella McCartneyn ja ex-aviomiehensä Christ Martinin osallistumaan tempaukseen.

Gwyneth Paltrown kertoi hänen ja Christ Martinin eron sujuneen rauhallisissa merkeissä. 41-vuotias näyttelijätär pyrki eroamaan tietoisesti eroamaan rakkaudella miehestään, ja hän on halunnut vaikuttaa asiohin siten, ettei ero muuttaisi paljon parin elämää. Välit eivät ole poikki, sillä Paltrow aikoo osallistua lasten kanssa miehensä Coldplay-yhtyeen maailmankiertueelle.