Madonnan alusasu myyntiin – hinta jopa 3 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mittavan uran tehnyt Material Girl -hitin esittäjälegenda Madonna on monen fanin esikuva. Vastikään sinkuksi jäänyt nainen nauttii edelleenkin jättisuosiosta, ja etenkin hänen tavaransa menevät keräilijöille kuin kuumille kiville. Nyt myyntiin on tulossa naisen alusasu.

madonnakatyperry22082014

Alusasu on osa kattavaa Madonna-kokoelmaa, joka tulee myyntiin beverlyhillsiläisen huutokauppakamari Julien’s Auctionsin listoille. Mukana on kymmenien tuhansien eurojen arvoisia iltapukuja sekä asukokonaisuus, joka oli naisen yllä V-lehden kansikuvassa tänä vuonna. Pelkästään kannessa olleet lateksipöksyt ja kokonaisuuteen kuuluvat naamio, hanskat ja korsetti lähtevät uudelle omistajalle arviolta 3.000 euron hintaan, New York Post uutisoi.

Madonna on koko nimeltään Madonna Louise Veronica Ciccone. Hänen uransa räjähti nousuun 80-luvun alussa, ja rohkea artisti herätti jopa närää esiintymällä Like A Virgin kappaleen musiikkivideossa hääpukuun pukeutuneena. Hän on luonut uraa myös näyttelijänä.