Haluatko nähdä Victoria’s Secretin muotinäytöksen? Lippu 12 000 euroa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret tunnetaan valmistamiensa alusvaatteiden lisäksi listoillaan olevista upeista mallikaunottarista, jotka esittelevät niitä catwalkeilla ja muotikuvissa. Yhtiö järjestää vuosittain suuren Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksen.

Viime vuonna catwalkilla nähtiin muun muassa Adriana Lima, Candice Swanepoel ja Cara Delevingne. Tänä vuonna Lontoossa 2. joulukuuta järjetettävää Victoria’s Secret Fashion Show -näytöstä pääsevät seuraamaan muoti- ja viihdemaailman kerman edustajat.

Myös taviksilla on mahdollisuus nähdä ainutlaatuinen muotinäytös, mikäli rahaa löytyy taskun pohjalta tarpeeksi. Yksi lippu näytökseen maksaa nimittäin 9.995 puntaa, eli noin 12.500 euroa. Varsinaisen muotinäytöksen jatkojuhliin pääsyn tarjoavasta VIP-lipusta joutuu maksamaan 11.995 puntaa, eli lähes 15.000 euroa.

Viime vuoden Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytös tuli maksamaan järjestäjille The Telegraph -lehden mukaan 12 miljoonaa dollaria, eli lähes 9 miljoonaa euroa. Tapahtuman pääsylippujen kallista hintaa selitellään kalliiden kustannusten lisäksi myös sillä, että järjestäjät haluavat säilyttää tapahtuman imagon korkealla. Paikalle saapuvilta odotetaan tyyliä ja hyviä käytöstapoja.