Huh, supermallillakin on huonot päivänsä – biletys vaati veronsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne tuli ulos kaapista biseksuaalina deittailemalla julkisesti näyttelijätär Michelle Rodriguezia. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut. Toissailtana Cara nähtiin juhlimassa ystävänsä Rihannan kanssa.

Julkkiskaverusten juhliminen taisi mennä melko pitkäksi, sillä pian sen jälkeen Cara kuvattiin saapumassa New Yorkin Barclays Centerissä järjestettyyn hyväntekeväisyysotteluun melko juhlineen näköisenä. Samalla kaunotar osoitti, että myös supermalleilla on huonot päivänsä.

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Mallikaunotar on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.