Big Brother alkoi – MTV Katsomo kaatui heti

Big Brother Digi · Stara.fi

MTV-kanavan Katsomo-nettitelevisiopalvelussa on parhaillaan teknisiä ongelmia, sillä palvelu kaatui heti, kun uusi Big Brother -tuotantokausi käynnistyi tänään kello 20.00. MTV vahvisti palvelunsa tekniset ongelmat ja kertoi niiden johtuvan Big Brotherin lähetyksistä.

bbongelma2408014b

– Big Brotherin Katsomo 24/7 -palvelussa on tällä hetkellä teknisiä ongelmia. BB-talosta tulevia streameja vielä parhaillaan käynnistellään ja optimoidaan.

Selitykset eivät kuitenkaan auta katsojia, joille asukkaiden asteleminen taloon on yksi koko kauden mielenkiintoisimmista osuuksista. Monilla käyttäjillä maksullinen verkkopalvelu ei avaudu lainkaan tai esittää jatkuvasti samaa muutaman sekunnin pätkää. Staran saamien tietojen mukaan tilanne on vaikuttanut myös Katsomo-palvelun muihin nettilähetyksiin.

bbongelma2408014a