Teinimalli sai hiphop-mogulille tarkoitetun luodin peppuunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime yönä kuinka amerikkalainen hiphop-moguli Suge Knight joutui ampumavälikohtauksen uhriksi Los Angelesissa sijaitsevassa yökerhossa. Hänen vartaloonsa osui peräti kuusi luotia, joista kolme läpäisi vartalon kokonaan. Ampujan kaikki luodit eivät kuitenkaan osuneet häneen.

Instagram
Instagram

Murhayritys tapahtui VMA-gaalan etkobileissä 1Oak-nimisessä yökerhossa, joka oli lähes täynnä väkeä. Yksi Knightiin tarkoitetuista luodeista osui 19-vuotias mallikaunotar Megan Hawkinsiin. Kaikeksi onneksi luoti ei ollut kohtalokas, sillä se osui Hawkinsin takapuoleen. Hänet kiidätettiin sairaalaan. Nyt Megan on julkaissut Instagramissa hauskoja kuvia sairaalasta.

– Peppuni otti ysimillisen ja pidän sen tallessa muistoja, Megan Hawkins kirjoitti.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr. Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.