Tyttöni mun -elokuvan lapsitähdestä varttui upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt 11-vuotias Anna Chlumsky vetäytyi sittemmin julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on jälleen nähty yhä useammin julkkisjuhlissa.

annachlumsky25082014

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on varttunut vuosien ja vuosikymmenten varrella varttunut todelliseksi kaunottareksi, joka kuvattiin eilen saapumassa BAFTA-gaalaan Beverly Hillsissö sijaitsevassa SLS-hotellissa.

Anna Chlumsky on 33-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Hänet on nähty esimerkiksi komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash