BB-naiset testailivat toistensa rintoja: ”En ole ikinä koskenut näin isoihin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa meno on ollut sunnuntaina alkaneella tuotantokaudella toistaiseksi melko seesteistä, kun asukkaat ovat keskittyneet pääasiassa toisiinsa tutustumiseen. Eilen varsinkin naiset pääsivät kuitenkin tutustumaan toisiinsa myös fyysisellä tasolla.

Eilisen illan mittaan Jonna, Nimo ja Tuija suuntasivat yhdessä vessaan. Siellä Tuija halasi muita ja kertoi heidän olevan hänelle ”läheisiä kuin tissit”. Siitä keskustelu kääntyi rintoihin ja niiden kokoihin. Tuija valitteli, että hänen vasen rintansa on suurempi kuin oikea, ja että pari päivää ilman liivejä venyttäisi rintojen ihon rikki.

Samalla naiset ryhtyivät pohtimaan kuinka paljon rinnat painavat ja kuormittavat selkää. Siksi Tuija sai idean kokeilla omien rintojensa painoa. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt, joten Jonna ja Nimo lupautuivat testaamaan painoa. Tuija nojasi eteenpäin selkä kaarella, kun muut naiset nostelivat vuorotellen hänen rintojaan ja yrittivät selvittää niiden painoa.

– Mä arvioin painoja työkseni, mutta en kyllä tissien painoja. Varmaan puolitoista viiva kaksi maitotölkkiä per kannu, lähihoitajana työskentelevä Tuija totesi.

– Mä en ole ikinä koskenut näin isoihin tisseihin. Jumalauta ne on painavat. Ei ihme, että ne painaa selkää, Nimo naureskeli kädet asuintoverinsa rinnoilla.