Drew Barrymoren sisko kuoli lääkkeisiin ja viinaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Drew Barrymore on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa ja pysytellyt poissa viihdelehtien otsikoista. Kerroimme noin kuukausi sitten supertähden siskon yllättävästä kuolemasta, jota jo tutkinnan alkuvaiheessa epäiltiin itsemurhaksi. Nyt kuolinsyy on vahvistunut.

Drew Barrymoren sisarpuoli, 47-vuotias Jessica Barrymore löydettiin kuolleena autostaan Kalifornian National Cityssa. People-lehden mukaan kuolinsyyksi on varmistunut lääkkeiden yliannostus alkoholin kanssa nautittuna. Vaikka kuoleman kerrotaan olleen ilmeisesti vahinko, on hänen kehostaan löydetty metamfetamiinia, metadonia, tramadolia ja nordiatsepaamia. Yliannostusta voidaan sanoa järkyttäväksi lääkekoktailiksi.

Barrymoren sisko olisi täyttänyt kuolemaa seuraavana päivänä 48 vuotta. 39-vuotias Drew on pahoitellut kuolemaa Jessican perheelle. Jessica ja Drew Barrymorella on sama isä, näyttelijä John Drew Barrymore. Perheen sisällä on ollut runsaasti ongelmia päihteiden ja itsetuhoisan käytöksen vuoksi.

Drew Barrymore käytti itse huumeita ja alkoholia jo 13-vuotiaana, kunnes hänet ohjattiin itsemurhayrityksen jälkeen vieroitushoitoon. Jessican äiti on puolestaan hyvin huonossa kunnossa ja lähellä kuolemaa, joten Jessican ajatellaan turruttaneen mielipahaansa lääkkeiden ja alkoholin avulla.